COACHING

COACHING 101

Ønsket om forandring

Har du lagt mærke til hvilken indre dialog du har kørende med dig selv hver dag? Den indre dialog er de ca. 65.000 tanker, som dagligt kører rundt i ring. Den indre dialog eller stemme er styrende for alt hvad du foretager dig. Din indre stemme har en mening om alting. Det er måske ikke altid det kommer til udtryk verbalt, men så kommer det til udtryk igennem dine handlinger. Nogle gange får din indre stemme dig til at rykke på vigtige ting og komme i handling, andre gange kan den fryse dig fast og så sker der absolut ingenting. Stemmen kan også forføre dig til at udskyde vigtige ting og gøre dem ubetydelige, selvom du måske inderst inde ved, at de er vigtige. Det kan blive til en evig dårlig samvittighed over aldrig at gøre det, som du lover dig selv.

Din indre stemme har så store kræfter, at den kan få din puls til at stige eller falde. Den kan få dig til at falde i søvn eller den kan holde dig vågen om natten. Den kan gøre dig trist, glad, negativ eller positiv. Den styrer din attitude, dine følelser, dit stressniveau og din energi. Hvis du ikke er bevidst om det, sker det helt automatisk.

Det er lige her, når du bliver automatisk, at tingene kan blive problematiske. Når du bliver automatisk i dine tanker og handlinger, gør du som du plejer og ikke som du siger. Her gemmer alle dine dårlige vaner sig. Det er også her din lyst til at forandre noget drukner i automatik som er, hvad du plejer at gøre eller tænke. Det er her coaching kan få dig til at ændre på de forhold i dit liv, hvor du enten har brug for eller har lyst til forandring.

Hvis du genkender at være fanget af din egen indre stemme, men du egentlig ønsker noget andet, så kontakt mig for en kort samtale. Herefter kan du booke en gratis 60 min. coaching session som er helt uforpligtende.

BOOK EN GRATIS 60 MINUTTERS COACHING SESSION