OM MIG

certificeret coach

Hvem er jeg?

Mit navn er Tulle Weisbjerg. Jeg er certificeret coach fra Mindjuice Academy og derved også ICF godkendt. Jeg efterlever de internationale standarder for professionel coaching samt følger deres etiske regelsæt.

Min vision er, at hjælpe dig til at opnå dit fulde potentiale her i livet, for at opnå større glæde. Jeg tror på, at du har alle de ressourcer der skal til for at skabe forandring. Mit mål med coaching er, at når du går ud ad døren fra mig, har du fundet modet, lysten og handleplanen til at gå ud og lave de forandringer, som du længes efter med fuld støtte.

Mine værdier er at være nysgerrig, ærlig og modig. Jeg bruger mine værdier aktivt i hverdagen som et kompas, til at guide mig i mine valg, når jeg vakler. Når jeg coacher bruger jeg min nysgerrighed til at hjælpe dig med at tydeliggøre dine mål. Jeg sætter en stor ære i at være fordomsfri, som jeg også bruger til at opbygge tillid. Min erfaring fortæller mig, at vi alle har en indre kamp kørende og jeg bruger min nysgerrighed til at undersøge, hvad den handler om, ved at stille en række reflekterende spørgsmål.

Foruden at være coach er jeg uddannet jordemoder og skibsfører. I min tid som navigatør har jeg været på eventyr med mennesker fra alverdens nationer og oplevet store dele af verden. Efter nogle år på søen mærkede jeg en længsel, hvor jeg kunne gøre en forskel for mennesker. Derfor uddannede jeg mig for 10 år siden til jordemoder. Igennem arbejdet med at hjælpe familier igennem graviditet, fødsel og barsel, har jeg fået stor indsigt i, hvordan jeg hjælper mennesker som er udfordret i mødet med forandringer.

I min jordemoderkarriere har jeg desuden i en periode varetaget stillingen som uddannelsesansvarlig jordemoder, hvor jeg fik en unik mulighed for at hjælpe jordemoderstuderende i deres mange udfordringer i hverdagen og i studielivet. Jeg arbejder i dag som coach kombineret med at være jordemoder på deltid. Samtidig underviser jeg gravide i vand samt underviser i crossfit, som jeg også selv i en årrække har konkurreret i.

BOOK EN GRATIS 60 MINUTTERS COACHING SESSION