TESTIMONIALS

TAK!

{

”Jeg kan på det varmeste anbefale Tulle som personlig coach, hvis du ønsker en større indsigt i og kontrol over de udfordringer der bremser dig for at nå dine personlige mål i livet. Svarene findes hos dig selv og Tulle udgør det spejl, som på en kærlig og vedholdende måde folder dine egne løsninger ud. Med andre ord har jeg oplevet, at de redskaber som coachingen har givet mig har gjort det nemmere at arbejde med frygt og tilbageholdenhed – at tage ansvar for de problemer som jeg oplever – at nå de mål som jeg dybest set ønsker mig. Min erfaring med Tulle som coach er frem for alt, at blive mødt med en professionalisme, hvor rammerne for samtalerne er klart ridset op, personlige grænser bliver respekteret, men vigtigst af alt at blive fastholdt og støttet i konkrete løsningsmuligheder som udvikles undervejs.”

Signe Fog-Møller, Jordemoder

”Som coach er Tulle nærværende, tillidsfuld, grundig og god til at lytte, ikke mindst til det der ikke bliver sagt. Jeg har følt mig helt tryg i vores sessioner og jeg giver Tulle de varmeste anbefalinger”

Charlotte Borg, Indkøber

“Jeg begyndte hos Tulle kort tid efter jeg var gået ned med stress og depression. Jeg havde aldrig prøvet coaching før, så jeg vidste ikke rigtig hvad jeg gik ind til og om det overhovedet var noget for mig.
Et år senere kan jeg med sikkerhed sige, at det var den bedste beslutning jeg tog. Ved hjælp af Tulle står jeg i dag et sted i mit liv, som jeg ikke havde troet var muligt for et år siden. Jeg har det meget bedre, har lært mig selv bedre at kende og fået nogle gode værktøjer med på vejen.

Jeg har lært at tænke mere på hvad der er godt for mig og hvad jeg har brug for og selvom ting ikke altid udvikler sig som forventet, så kan jeg nu sige ’det er hvad det er’ og være lettet over det. Det kræver meget personligt arbejde og det kan selvfølgelig være en lang og svær rejse hvor man skal være forberedt på at komme ud af sin komfort zone, men med en coach som Tulle, der er imødekommende, åben og ikke kritiserende, bliver det nemmere. Jeg kan i hvert fald sige med sikkerhed, at jeg glæder mig hver gang til vores møder, selvom det måske har været en af de dage hvor jeg ikke har været på toppen.”

Sofia Anna Evangelou, grafiker (CG artist)

”Tulle er en fantastisk coach, som har hjulpet mig med at nå mine mål. Hun er uendelig støttende og vedholdende. Hun arbejder for at jeg lykkes”

Ole Moon Rosendal, Product owner and agile coach